hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Hűsítő koktélok nyári hétvégékre

Barátnős estére vagy épp hétvégi partira készülsz? Mit szólnál egy finom gyöngyöző borhoz kevés gyümölccsel díszítve? Két buborékokkal teli koktél mellett egy szuper mártogatós receptet is adunk.

A Bonami segítségével elhozzuk neked a nyár hangulatát néhány nagyszerű recepttel!

Pink Spritz

Ez az ital tele van imádnivaló friss eperrel! Nagyon dekoratív és mindössze néhány alapanyagra lesz szükséged, amelyeket beleöntesz egy jéggel teli borospohárba, eperrel díszíted és már kész is vagy. A vendégek el lesznek ragadtatva!

Hozzávalók • 50 ml gin (Gordon's Pink) • 50 ml citromos limonádé • 25 ml Prosecco • eper a díszítéshez • jégkocka

Így készül:

1. Tölts meg egy nagy borospoharat jéggel!

2. Add hozzá a gint, limonádét és Proseccot!

3. Végül díszítsd apróra vágott eperrel!

TIPP: Ha szeretnéd lenyűgözni a barátaidat, az alkohol mellé készíts ízesített vizet is, mert az rendszeres folyadékbevitel ilyenkor nagyon fontos! Egy kancsó vízhez adj néhány epret és mentalevelet!

51182437167_e0c54435ee_c.jpg

Passion Fruit Prosecco

Egy szuperizgalmas koktél egzotikus és illatos gyümölcsökkel.

Hozzávalók • 20 ml Cointreau • 100 ml Prosecco • fél passiógyümölcs • jégkocka

Így készül:

1. Tegyél jégkockákat egy alacsony pohárba!

2. Add hozzá a Cointreau-t, a Proseccot, és vájd bele a passiógyümölcs felét!

TIPP: Ha még érdekesebbé akarod tenni az italt, az epret előzetesen fagyaszd le jégkockákban, vagy adj hozzá kis menta leveleket!

51183120891_16f9b7ed20_c.jpg

Tippek tapasokhoz

Az italok mellé készíts rágcsálnivalót házilag! Néhány szendvicsnek, vagy tapasnak és zöldségválogatásnak biztosan örülni fognak vendégeid. A Proseccos italokhoz mi lehetne jobb választás, mint ropogós grissini rudacskák sonkába tekerve? Ehhez egy finom mártogatós avokádóból, friss paradicsom és apróra vágott sajt dukál. Mindez egy vágódeszkán tálalva nagyon jól mutat!

Grissini prosciuttoval és avokádó mártással

Hozzávalók • Grissini • olasz prosciutto sonka • 1 db avokádó • 1 szál újhagyma • 2 db koktélparadicsom • 60 g krémsajt • só, bors • koriander • mogyoró a díszítéshez

Így készül:

1. Tekerd körbe a grissiniket sonkával!

2. A meghámozott, félbevágott avokádót, a krémsajttal együtt tedd egy magasabb falú edénybe és botmixer segítségével keverd össze, majd ízlés szerinti fűszerezd a krémet!

3. Ezután add hozzá a finomra vágott újhagymát és a felkockázott paradicsomot is. Apróra szelt mogyoróval díszítve, kevés korianderrel meghintve tálalhatod.

51183122056_a13c3db9fb_c.jpg

A recepteket Romana Böhmová gasztroblogger készítette.

Fotók, forrás: Bonami



hirdetés


Legnépszerűbb témák


hirdetés


GASZTRO


hirdetés


EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP