A Bonami segítségével elhozzuk neked a nyár hangulatát néhány nagyszerű recepttel!
Pink Spritz
Ez az ital tele van imádnivaló friss eperrel! Nagyon dekoratív és mindössze néhány alapanyagra lesz szükséged, amelyeket beleöntesz egy jéggel teli borospohárba, eperrel díszíted és már kész is vagy. A vendégek el lesznek ragadtatva!
Hozzávalók • 50 ml gin (Gordon's Pink) • 50 ml citromos limonádé • 25 ml Prosecco • eper a díszítéshez • jégkocka
Így készül:
1. Tölts meg egy nagy borospoharat jéggel!
2. Add hozzá a gint, limonádét és Proseccot!
3. Végül díszítsd apróra vágott eperrel!
TIPP: Ha szeretnéd lenyűgözni a barátaidat, az alkohol mellé készíts ízesített vizet is, mert az rendszeres folyadékbevitel ilyenkor nagyon fontos! Egy kancsó vízhez adj néhány epret és mentalevelet!
Passion Fruit Prosecco
Egy szuperizgalmas koktél egzotikus és illatos gyümölcsökkel.
Hozzávalók • 20 ml Cointreau • 100 ml Prosecco • fél passiógyümölcs • jégkocka
Így készül:
1. Tegyél jégkockákat egy alacsony pohárba!
2. Add hozzá a Cointreau-t, a Proseccot, és vájd bele a passiógyümölcs felét!
TIPP: Ha még érdekesebbé akarod tenni az italt, az epret előzetesen fagyaszd le jégkockákban, vagy adj hozzá kis menta leveleket!
Tippek tapasokhoz
Az italok mellé készíts rágcsálnivalót házilag! Néhány szendvicsnek, vagy tapasnak és zöldségválogatásnak biztosan örülni fognak vendégeid. A Proseccos italokhoz mi lehetne jobb választás, mint ropogós grissini rudacskák sonkába tekerve? Ehhez egy finom mártogatós avokádóból, friss paradicsom és apróra vágott sajt dukál. Mindez egy vágódeszkán tálalva nagyon jól mutat!
Grissini prosciuttoval és avokádó mártással
Hozzávalók • Grissini • olasz prosciutto sonka • 1 db avokádó • 1 szál újhagyma • 2 db koktélparadicsom • 60 g krémsajt • só, bors • koriander • mogyoró a díszítéshez
Így készül:
1. Tekerd körbe a grissiniket sonkával!
2. A meghámozott, félbevágott avokádót, a krémsajttal együtt tedd egy magasabb falú edénybe és botmixer segítségével keverd össze, majd ízlés szerinti fűszerezd a krémet!
3. Ezután add hozzá a finomra vágott újhagymát és a felkockázott paradicsomot is. Apróra szelt mogyoróval díszítve, kevés korianderrel meghintve tálalhatod.
A recepteket Romana Böhmová gasztroblogger készítette.
Fotók, forrás: Bonami
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva