Gyerekkel is buli a Telekom VOLT


A VOLT idén egy sereg izgalmas programmal várja a gyerekeket is: lesz fesztivál túra, pompom party, mesejátékok, különféle kézműves műhelyek, sőt, gyerek tehetségkutató is. 12 éven aluliak számára ráadásul a belépő csupán egy, a fesztiválról szóló rajz. Minden lurkót lufival és vattacukorral várnak június 26. és 29. között, Sopronban.


Rutkai Borival és az Alma együttessel zárul az idei Gyerek Sziget


Ezen a hétvégén bezárulnak a  Generali Gyerek Sziget kapui, de még június 22-23-án mindenki jól megmártózhat a mesék, a játékok és a kalandok birodalmában. A záró hétvégén fellép a Rutkai Bori Band és a Kiskalász, lesz Minimax fesztivál és az összes kedves helyszín is várja a gyerekeket és az egész családot egy utolsó, ingyenes nagyjátékra.


Kényeztető levendula fürdősó


Egy illatos, forró fürdő sokat segíthet, hogy kipihend a nap fáradalmait, főleg, ha magad kevered be hozzá a fürdősót.


Diy kaktusz nyárra


Ha nem épp a kedvenc hobbid a kertészkedés, és a szobanövények sem bírják sokáig nálad, ellenben szívesen kötsz vagy varrsz, ezek a kaktuszok épp neked valók!


Dinnye tolltartó nyárra


Készítettél már patchworkkel valamit? Itt az idő kipróbálni magad ebben a különleges technikában!


Diy porcelán festés


Timit nem sikerült zavarba hoznunk, pedig nem kis feladat elé állítottuk A Praktika műhelyében. A teniszező az ecsetet legalább olyan jól forgatja a kezében, mint az ütőt. Bravúrosan ügyes és pontos mozdulatokkal festette meg a színes mintát a fehér vázára. 


Praktika Percek


Tudtad, hogy youtube csatornánk is van már? 


Nyári selyemfestés


Egyre többféle remek színű és jó minőségű selyemfestéket szerezhetsz be a hobbiboltokban, melyekkel profi színvonalon tudsz mintázni. Megmutatjuk a fogásokat, hogy a kikötők vitorlásai díszíthessék a kendődet.

kendő, selyemfestés, nyár


A Riviéra színei


A Côte d’Azur festői tájain elvarázsol a színek kavalkádja, a bájos kisvárosok napsütéstől megfakult házfalai és spalettái.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION