Hozzávalók • 4 csésze friss bazsalikomlevél, 1/2 csésze pirított fenyőmag • 3 gerezd aprított fokhagyma • 1/2 teáskanál só • 1/4 teáskanál őrölt bors • 1/4 csésze extra szűz olívaolaj • 3/4 csésze reszelt parmezán
Aprítógépbe tegyük bele a hozzávalókat: a bazsalikomot, a fenyőmagot, a fokhagymát, a sót és a borsot. Kapcsoljuk be, majd folyamatosan adagoljuk hozzá az olívaolajat, míg pasztaállagú nem lesz. Végül adjuk hozzá a reszelt parmezánt is, ezzel is pepesítsük. A pestóba forgassuk bele a főtt tésztát és fogyasszuk.
Hűtőben két napig, mélyhűtőben hat hónapig eláll.
Forrás: BonniePlants
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva