hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Bazsalikomos pesto

Ha egy könnyed, húsmentes ebédre vagy vacsorára vágysz, ajánljuk a pestós tésztát! Úgy a legfinomabb, ha a szószt is magad készíted.

Hozzávalók • 4 csésze friss bazsalikomlevél, 1/2 csésze pirított fenyőmag • 3 gerezd aprított fokhagyma • 1/2 teáskanál só • 1/4 teáskanál őrölt bors • 1/4 csésze extra szűz olívaolaj • 3/4 csésze reszelt parmezán

Aprítógépbe tegyük bele a hozzávalókat: a bazsalikomot, a fenyőmagot, a fokhagymát, a sót és a borsot. Kapcsoljuk be, majd folyamatosan adagoljuk hozzá az olívaolajat, míg pasztaállagú nem lesz. Végül adjuk hozzá a reszelt parmezánt is, ezzel is pepesítsük. A pestóba forgassuk bele a főtt tésztát és fogyasszuk.

Hűtőben két napig, mélyhűtőben hat hónapig eláll.

Forrás: BonniePlants



hirdetés


Legnépszerűbb témák


hirdetés


hirdetés


EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP