hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Patchwork ajtónállók, fajsúlyos gyümölcsök

Te is szereted az őszi napsütés melegét, és szívesen beengeded a lakásodba? Támaszd ki az ajtód, amihez varrj termetes, homokkal töltött patchwork almát és körtét!

Jól ismert asztaldísz a foltvarrók között a cikkekből összevarrt, kitömött alma vagy körte. Készítsd el ezeket nagyban, vatelin helyett töltsd meg homokkal és tedd a nyitott ajtó mellé. Biztos nem csapódik be, mert a látszatra könnyed darabok meglepően nagy súlyuk miatt bármekkora huzatnak ellenállnak majd. 

alma, körte, huzatfogó, patchwork

Ajtófogó feladatuk mellett hangulatos lakásdekorok is lesznek, ha egymáshoz illő színes, mintás anyagokat válogatsz hozzájuk. A vásznaknak jobb tartása és még kellemes tapintása is lesz a puha vatelintől, amit vasalással egyszerűen rögzíthetsz az anyagok visszájára. A súlyos gyümölcsöket könnyen az ajtóba teheted, mert a száruk helyére varrt vastag hurkoknak jó fogásuk van. Abban is biztos lehetsz, hogy nem szakad ki a fogó, ha a másik végét alul egy nagyobbacska fa koronghoz csomózod. Ha az ajtókitámasztókba nagy szemű, akváriumokba való homokot teszel, biztos nem bújik át a szövetszálak között.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP