hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

ŐSZ

Diy motivációs tábla

Könnyebb elvégezni a feladatokat játékosan, főleg ha a jó munka gyümölcse egy hétvégi jutalom. Inspiráld a kicsiket, és meglátod, hamarabb fog menni a reggeli készülődés is!

Hozzávalók • A4-es képkeret • parafa • színes akrilfestékek  kék táblafesték  zsugorkafólia • rajzszegek  táblakréta • madzag • vékony és vastag fekete alkoholos filc • melegragasztó • maszkolószalag  ecsetek  hőlégfúvó  lyukasztó  olló  faragó 

Vágj ki parafából a kép hátuljával megegyező nagyságú darabot, és melegragasztóval gondosan fixáld az egész felületen. A keretet díszítheted apró, színes háromszögekkel: készíts ministencilt öntapadós fóliából sniccer segítségével. Ragaszd a fára, és különböző árnyalatú akrilfestékekkel színezd.

Kattints a képre a többi fázisért!

Maszkolószalaggal határolj körbe felül 2 hosszú és alul egy rövidebb területet a parafán, majd fesd ki tetszőleges színnel. Száradás után maszkolj ki 2 újabb területet is, és táblafestékkel készítsd el. Mi a kék színt választottuk, de bármilyen színnel festheted. Ha megszáradt, fesd fel a pipát és az X-et, majd vastag alkoholos filccel, szabad kézzel írd fel a „Feladatokat” és alulra a napok kezdőbetűit. Nem baj, ha szabálytalan, úgy még játékosabbnak tűnik majd.

KZ_9942.jpg

A medálok elkészítéséhez rajzold fel a mintákat a zsugorkára egy vékony, fekete alkoholos filccel. Vágd körbe ollóval, de hagyj egy kis fület, ahová lyukasztóval készítsd el a felfüggesztés helyét. Tedd a figurákat egy tepsibe, majd hőlégfúvóval zsugorítsd össze. A hőlégfúvó helyett a zsugorkát a sütőben is kicsinyítheted! Először tekeredni fog, de ne ijedj meg, amint eléri a végleges méretét, újra kisimul. Rajzszögek segítségével helyezd el az elkészült emblémákat az X sorában, mint elvégzendő feladatokat.

Faragj ki egy táblakrétát, köss rá madzagot, a végét pedig ragaszd fel a kép hátuljára. Esténként értékeld pipával vagy X-szel az aznapi munkát.

 

 

 

Kisiskolás gyerekeknek készítettem ezt az ösztönzőtáblát, hogy a napi rutinfeladatok elvégzésében is legyen egy kis izgalom.

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témákhirdetés

EZT IS Ajánljuk

FŐÉTELEK
Pincepörkölt
LEVESEK, ELŐÉTELEK
Balatoni halleves potykapatkóval

KIEGÉSZÍTŐK
Diy táskák nyárra
NAPPALI
Ragaszd át!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP