Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Horgolt világ

Játékosság, kecsesség és elegancia, jellemzi Györgydeák Vica alkotásait, aki az amigurumi technikában teljesítette ki kreativitását. 

"Három évvel ezelőtt kezdtem ismerkedni a horgolással, elbűvöltek az amigurumi (horgolt) figurák, így lassan-lassan beletanultam. Az első figurám egy kis zsiráf volt és mai szemmel be kell látnom, hogy kezdő horgolóként is borzasztóra sikerült.

Az alkotás számomra a valódi énidő, önkifejezési forma és kaland is egyben, minden figurámba picit beleszeretek, aztán csak csodálom, ahogyan helyet talál magának a világban valahol, valakinél.

Kedvenc technikám a horgolás, amigurumik és újabban ékszerek, miniatűr horgolt és festett virágokkal díszített medálok készítése.  

20181004_130315.jpg

Nincsenek nagynevű horgoló példaképeim, viszont anyukám és nagymamám ezt a helyet töltik be. Ők ugyancsak szeretnek és gyönyörűen tudnak kézimunkázni. 

Figuráimat magam tervezem, családokba rendezem őket. Elsősorban nem gyerekeknek, hanem felnőtteknek horgolok, nem vadászom a divatos színeket, trendeket, inkább belőlem nőnek ki az újabb és újabb figurák. Sosem készül két ugyanolyan horgolmány, mindegyik egyedi.

20190129_142553.jpg

Horgolmányaim igényes török fonalból készülnek, szemük hímzett. Hajkoronájuk 100% pamut hímzőfonalból  készül. A figurák nagyrészt tartalmaznak valamilyen merevítő elemet, ez rézből készült drót. A tömőanyag, erre a célra megfelelő szilikonos tömőanyag."

Vica többi munkáját megtalálod facebook oldalán.hirdetés


Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEK

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi maci
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi robot
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi mókusEZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Horgolt világ
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi egérkeOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP