hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Alakítsd át az ablakod ékszertartóvá Lolával

Lolát, a népszerű énekesnőt csábítottuk alkotásra a Vintage Decor budapesti műhelyébe, ahol egy régi ablakból varázsolt menő tükrös fésülködőasztalra állítható ékszertartót.

Mérd meg az ablakkereted középső kazettáját és ennek megfelelő méretű darabot vágj le a csirkehálóból. Csípőfogóval könnyedén átvághatod a vékony drótot. Fektesd háztartási csomagolóra a leszabott darabot, majd szivacsecsettel fesd le fehérre az egyik oldalról, majd száradás után a másik oldalról is a háló drótszálait. Tedd az ablakot az asztalra úgy, hogy a hátoldala nézzen felfelé, majd az üvegfelületekre kb. 20 cm távolságból permetezz tükörspray-t.  Várd meg a teljes száradást, majd szivacsecsettel fesd le az üvegfelületet szürke krétafestékkel. Fordítsd át az ablakot, maszkold ki az üvegfelületeket, és fesd le törtfehérre egy rétegben a keretet. Száradás után tűzőgéppel rögzítsd a hálót a középső kazettára, majd csiszold meg az ablak éleit, hogy kopottas hatást érj el. 

Szoktál kreatív, kézműves tevékenységet végezni? Inkább a zenében, az öltözködésben, sminkelésben és főzésben vagyok igazán kreatív.

Jut időd hobbira, alkotásra a fellépések mellett? A szakmám eleve egy nagyon kreatív szakma, úgyhogy kötelességem folyamatosan alkotni, inspirálódni. Ebben élem ki magam igazán.

Van olyan alkotó technika, amivel szívesen töltöd az idődet? A most kipróbált technika és festékek nagyon tetszettek, szívesen csinálnék ilyet többször. Nagyon lekötött és szórakoztatott a folyamat. Ahogy időm lesz, mindenképp alkotok még. Nagyon szeretnék a hálómba egy hasonló darabot készíteni.

Szoktad dekorálni az otthonod? Igen, imádom csinosítani a lakásomat. De a komolyabb dolgokat inkább szakemberekre bízom.

Fontos számodra, hogy ami körülvesz, egyedi legyen? Alapvetően a rendet és letisztultságot szeretem. Ha még egyedi is valami, azonnal szerelembe esek.

Legnépszerűbb témák


ELŐTTE-UTÁNA

ELŐTTE-UTÁNA
Letagadhatja a korát
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Maradék fonalakkalEZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Madáretető a kertbe
MENTSD MEG A FÖLDET!
Diy vászonzsákOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP