hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

A nyár legmenőbb asztaldekorációi

Gondosan kiválasztott tányéralátét vagy abrosz, harmonikus étkészlet, színben odaillő szalvéta – egy szépen terített asztalnál duplán lakunk jól, hisz a lelkünk is megtelik a szépséggel. Egy hangsúlyos asztali virágos kompozícióval pedig mesés hangulatot teremthetsz. Készítsd el magad az asztaldíszt!

Egyedi fények cserepes növényekkel

Helyezd a talpas poharat a széles kaspó közepére. Vedd ki a cserepes virágokat a műanyag tartókból, és ültesd a pohár köré azokat (A). Töltsd meg a kaspót virágfölddel. Alaposan locsold meg a növényeket. A pohárba tegyél mécsest, melyet esténként meggyújthatsz.

Füves rét miniben 

A pohár száját ragaszd le az összeállítás idejére, majd helyezd az üvegedénybe, és szórj köré földet. A szélénél a kezeddel tömörítsd össze. Szórd meg fűmaggal, borítsd kevés földdel, majd óvatosan locsold naponta. Pár héten belül szép füved lesz, a középső üvegbe friss vágott virágot tehetsz, ha cserélni szeretnéd, az üveget ki is emelheted, majd visszateheted.

Ha elemes izzósorral kanyarítasz a belső váza köré, a fű között sejtelmesen szűrődik majd át a fény.  Az elemtartót kívül tartsd, hogy locsolhasd a füvet. 

Csillogó vízi világ
A üvegedény aljára szórj kavicsot. Helyezd el a vízi növényeket az edényben körben.  A pohárba állítsd bele a gyertyát és az egészet helyezd a kompozíció közepébe, majd töltsd fel a vízzel az edényt a pohár pereméig. Esténként gyújtsd meg a gyertyát. Az elpárolgó vizet pedig mindig pótold.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


ÖTLETEK
Cuki állatkák
MENTSD MEG A FÖLDET!
Szőnyeg pólóból


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP