hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Tavaszváró hóvirágok

A hóvirágok jellegzetes alakját többféle technikával is meg lehet mutatni. Három ecsetvonás kell a fejéhez, egy lendületes húzás a leveléhez. Meg is hímezheted vékony szalagokkal, nemezelhetsz és opálosan fehér gyöngyszemekből is összeállhat egy virágfej. 

 

Bármelyikkel tavaszváró hangulatot teremthetsz. Vedd körül magad néhány festett hóvirágcsokorral a nappaliban, mondjuk egy lámpaernyőn. A legolcsóbb, fehér vászonborítású ernyőből egyedi megjelenésű, üdeséget sugárzó hangulatlámpát készíthetsz, ha a tavaszvárás jegyében hóvirágcsokorral díszíted. Az alapszín lehet egy finom, az égbolt kékjére emlékeztető árnyalat. Tegyél néhány csepp kék textilfestéket a tálba, hígítsd fel, majd ezzel kend át az ernyőt lazúrosan. 

 hóvirág, lámpa, textilfesték, tavasz, textilfestés,

Érdemes előbb papírlapon vagy világos textildarabon próbát tenni, hogy milyen erősségű a festőlé. Ezután fesd meg textilfestékkel a virágokat. A szirmokat többször is átfestheted fehérrel, hogy karakteresek legyenek, a szárakat és leveleket pedig sűrűbb vagy hígított zöld festékkel árnyalhatod. A szirmokra is húzz leheletfinom zöld csíkokat. Ha megszáradt a minta, kend át a kék felületet csillámos lakkal, ettől lesz olyan hatása, mintha a hó alól bújtak volna elő a virágok. 

Ha varrni szeretsz jobba, mintázhatsz párnát a kedves kis virágokkal, vagy készíthetsz filcből egy csokrot belőlük.

fotók:etsy, instagram, pinterest

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


ÚJDONSÁGOK
Origami mindenütt


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP