hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Léghajó dekoráció

A zöldellő kertet vagy a teraszt is díszíthetik ezek a színes léghajók, amik esős időben a nappaliba is becsempészhetik a nyár hangulatát. Ha a kosárkába egy elektromos mécset is teszel, varázslatos díszvilágítássá válik a hőlégballon. 

Fújj fel egy lufit, a tapétaragasztót pedig készítsd el az utasítások szerint. Tépkedj darabokat az újságból, kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Kend be a lufit ragasztóval és kezdd el rásimítani a papírdarabokat. Borítsd be az egész lufit, a legalsó rész kivételével, összesen öt réteg papírt simíts rá. 

Hagyd egy kicsit száradni, közben vagdosd fel kedved szerint a színes papírokat. Utolsó rétegként ezeket simítsd fel a lufira. Nem baj, ha helyenként egymásra ragasztod a papírdarabkákat, a lényeg, hogy biztosan borítsd be az egész felületet. Haladj a világostól a sötét színek felé, hogy igazán harmonikus legyen az összhatás.

Borítsd be újságpapírral a lufit.
Válaszd ki hozzá kedvenc színeidet.
Bármilyen kis méretű üvegcse alkalmas a kosárhoz.

A léghajó kosarához a kis mécsestartó a sablon. Borítsd be alufóliával, hogy ne ragadjon rá a papír, majd a lufihoz hasonló módon rétegezz rá újságdarabokat. Mivel ez a forma kisebb, a papírt is tépkedd apróbbra, hogy ne keletkezzenek gyűrődések. Utolsó rétegként ezt is színes papírokkal borítsd, majd szedd ki belőle a mécsestartót és az alufóliát, amíg még nedves. 

KZ_2747_ok.jpg

Teljes száradás után lyukaszd ki a lufit és szedd ki a formából. Vastag tűvel és színes gyöngyfonallal öltögesd a kosárkát a hőlégballonhoz, a szálakat olyan hosszúra hagyva, hogy szép legyen az összhatás. A léghajó tetejére tűvel és cérnával könnyedén tudsz akasztót készíteni. 

 





Legnépszerűbb témák




EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP