hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Természet a négy fal között: fess növénymotívumokat a falra, bútorokra

Ha nem szeretnéd, hogy otthonod üresnek és egyhangúnak tűnjön, dobd fel a falakat, bútorokat különböző mintákkal. Nem kell hozzá profi festőnek lenned, készíts egyedi sablont, és indulhat a díszítés, dekorálás! Akár növénymotívumokat is használhatsz, így könnyedén urban jungle hangulatot teremthetsz a falakon! Mutatjuk, hogyan fogj hozzá!

Dekorálj nyomdával! 

A nyomdázás többféleképpen történhet, és akár egy kisebb falszakasznak is nekiláthatunk, nem muszáj egy teljes helyiségben gondolkodnunk ahhoz, hogy látványos változásokat idézzünk elő. Ha nem szeretnénk készen kapható sablonformákra szorítkozni, akkor mi magunk is elkészíthetjük az áhított mintát. A sablont kivághatjuk kartonból vagy műanyagból, ezt követően helyezzük a falra, és fessük le – pontosabban pamacsoló mozdulatokkal vigyük fel a festéket.

kep_1.JPG

Fotó: Poli-Farbe Kft.

A következő videóban sok más inspiráló ötlet mellett megmutatjuk, hogyan varázsolhatunk kaktuszmotívumokat a falra.

Szivaccsal, krumplinyomdával

Mosogatószivacs általában mindig akad otthon, ebből kialakítva egy-két egyedi darabot, kedvelt alakzatot máris kezdődhet a dekorálás. Ha a saját készítésű és mintájú nyomdát belemártjuk a választott Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestékbe, tetszőleges sűrűségben mintázhatjuk a falat.

kep_2.JPG

Fotó: Poli-Farbe Kft.

Akár klasszikus krumplinyomdával is dolgozhatunk, és szinte bármilyen figurát kivághatunk, amit csak el tudunk képzelni a falfelületre. A krumpli a kivágás után fél órával megszárad, ekkor lesz alkalmas arra, hogy festékbe mártsuk.

kep_03.jpg

A régi bútorokra is ráfér a megújulás

Tavasszal a régi bútorokat is érdemes egy kicsit megújítani. Akár egy kerti ülőke is új külsőt kaphat: először fessük le fehérre az ülőlapot, majd másnap, amikor megszáradt a festék, a fóliából kivágott sablon segítségével kékes árnyalatú leveleket, indákat festhetünk rá. 

269.1280x720.jpg
 
TIPP: Bútorfestéshez tökéletes választás a Poli-Farbe Cellkolor Aqua selyemfényű zománcfesték, amely vizes bázisú, több gyönyörű színben is elérhető, kiváló időjárásállóságú, könnyen ecsetelhető, jó fedőképességű és tartós védelmet biztosít. 

Még több kreatív DIY ötletért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP