hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Olvasóink kedvence: kerti világítótorony cserepekből

A visszajelzések alapján kijelenthetjük, az egyik legnépszerűbb alkotásunk a tavaly augusztusi lapszámunkban megjelent virágcserepekből összeállított kerti világítótorony. Több olvasónk is elkészítette már: szebbnél szebb fotók érkeztek be a szerkesztőséghez. A nagy sikeren felbuzdulva most online is megmutatjuk, mi hogyan csináltuk! Ha te még nem vágtál bele, itt az ideje!

Hozzávalók • egymásba illő agyagcserepek • piros, kék, fehér, sötétszürke akrilfestékek • kerti szolárlámpa • dekorkavics • vastag és vékony ecsetek, maszkolószalag, F.BS szilikon ragasztó

Az agyagcserepeket fesd be fehérre. Száradás után tegyél egy maszkolószalag-csíkot a cserepek pereme alá. Tetszőlegesen színezd pirosra, vagy kékre a cserepek felső szélét. Amint kész, eltávolíthatod a ragasztócsíkot. Szilikonragasztóval fejjel lefelé rögzíts egymáson 4 cserepet, a legkisebbet pedig állítva ragaszd a torony tetejére.

Ha a szolárlámpád rúdja pont belefér a cserépen lévő lyukba, akkor állítsd bele. Ha nem, akkor a lyukat reszelővel kiszélesítheted, vagy ha ezt túl bonyolultnak érzed, akkor melegragasztóval rögzítsd a lyukhoz, majd töltsd fel apró dekorkaviccsal a cserepet. Utolsó lépésként fesd fel az ablakokat és az ajtót a cserepek oldalára, és keress neki egy napos helyet a kertedben!

vilagitorony1.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP