hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Cukiságok filcből

Kukkants be Kapás Judit műhelyébe, akinek a kezei között aranyosabbnál aranyosabb kis figurák születnek. 

"Az első komolyabb művem, amit máig őrzök egy Bogyó és Babócás ujjbáb készlet filcből, amihez hátteret is készítettem a fiamnak, mivel ők voltak a kedvencei nagyjából 7 évvel ezelőtt.
A legtöbb kézművessel ellentétben én korábban kényszernek éreztem, ha valamit készíteni kellett. A technika órákon előre féltem, hogy megint mit kell majd alkotni, nem is volt sok érzékem hozzá. Volt, hogy apukám segített befejezni otthon egy pelenkaöltéssel készült varrományt.
2012-ben kezdtem el írni egy kreatív blogot, Zaarah alkotói világa néven alkalmi jelleggel, ahova az általam készített alkotások elkészítési folyamatát tettem fel képekkel illusztrálva. Mára azonban a FB oldalamra koncentrálok, amit Vízió Dekor névre kereszteltem át, mivel Vízió Aqvárium és Dekor néven megnyitottuk párommal közös üzletünket Tatabányán április második felében.

33146670_1865978493446461_5643306161852645376_n.jpg

Az alkotás eleinte arról szólt számomra, hogy szeretteimet saját készítésű ajándékokkal lepjem meg. Később jött az ötlet, hogy blog formájában, másokat is segítve örökítsem meg az általam kreált dolgok elkészítését. Az alkotás kikapcsol és feltölt. Viszont nem szeretek sok egyforma dolgot készíteni, éppen ezért ritka, ha egymás után két nap ugyanazzal foglalkozom.
Kedvenc technikám a filccel való alkotás. Nagy szerelem a gyapjúfilc és a mintás filcek kombinációja kizárólag kézi öltésekkel. Sokszor dekupázsolok is, de nem ez a fő irányvonal, ezt inkább változatosságnak tekintem, de előfordul, hogy egyszerűbb dolgokat kötök, horgolok vagy éppen ékszert készítek. El kell, mondjam az első komoly lökést céljaim felé tőletek kaptam, miután a Praktikában megjelentettétek a filc tündéreim 2016. májusában. 

59642695_2309122369414178_8368314713318096896_n.jpg

A jövőre nézve remélem, hogy a Vízió nevű közös vállalkozásunk sikeres lesz, mivel akkor én és a párom is azzal tudunk foglalkozni, amit mindketten szeretünk, de ez még a jövő zenéje."

Judit további munkáit facebook oldalán nézheted meg. 

CÍMKÉK: cuki filc
Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEK
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Bájos textilképek
INSPIRÁCIÓ
Elő a színekkel!
TI KÜLDTÉTEK
Hangolódj a tavaszra

TI KÜLDTÉTEK
Cukiságok filcből


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP