Csúcs gasztronómia
A különleges kulináris kínálat is része a szálloda filozófiájának. A vendégek kedvükre válogathatnak az ételek gazdag kínálatából, melyet a reggelinél, az imbisz - büféebédnél, és az ötfogásos gourmet vacsoránál az alpesi konyha természetes, kiváló minőségű regionális biotermékei, a klasszikus karintiai ételváltozatok, vagy az Alpok-Adria régió gasztronómiai ötvözetei garantálnak. A Hotel Hochschober Ausztria első szállodájaként immárom 10 éve kínál vegán és 1 éve vegetáriánus alternatívákat az étkezésekhez, szintén regionális és szezonális alapanyagokból.
Nyári Hochschober tippek
Családi akció:
Párok, barátok és egyéni utazók számára:
Nyári bonusz hetek:
Szauna napok:
„Kaltbaden” (hideg vízben való merülés)
A hidegterápia speciálisan képzett Hochschober-szakértők vezetésével történik. Megfelelő gyakorlatokkal és megfelelő légzéstechnikával gyorsan kellemesnek találja az ember a hideget. A „jutalom” a boldogság érzése, mivel a szervezet endorfinokat szabadít fel. A hidegmerülés bizonyítottan pozitív hatással van testre és lélekre. A nyári hónapok különösen ideálisak a hideg fürdőzéshez, mert a Turrachi tó vízhőmérséklete elériheti akár a 20 Celsius fokot. (Előzetes orvosi vizsgálat szükséges.)
További információk:
Fotók: Hotel Hochschorber
2024. március 27. 11:26
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2025 – minden jog fenntartva