Fizess elő
a magazinra!
Mobil menu
OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Tedd el későbbre a nyár édes ízeit: receptek illatos szörphöz, színes dzsemekhez!

Töltsd meg a kamrapolcot színes lekvárokkal, dzsemekkel, illatos szörpökkel és ízletes befőttekkel, hogy a cudarabb időben is élvezhesd a nyár ízeit.

shutterstock_2465819125.jpg

Citromos levendulaszörp

Hozzávalók:

  • 1 kg kristálycukor
  • 5 db citrom kifacsart leve
  • 1 ½ tk. citromsav
  • 1 tk. szódabikarbóna
  • 2 bögre levendulavirág (szár nélkül)
  • 1 marék mentalevél

Elkészítés:

  1. Forralj fel 1 l vizet a cukorral. Húzd le a tűzről, keverd hozzá a citromlevet és a -savat, a szódabikarbónát, a levendulavirágokat és a mentaleveleket. Fedd le, és hagyd pihenni 1 napig.
  2. Szűrd a levendulás keveréket egy lábasba, és forrald fel. Ha szükséges, szedd le a keletkezett habot. Töltsd a szörpöt steril üvegekbe, és tedd dunsztba egy éjszakára.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

2025. július 16. 15:28



hirdetés
hirdetés


Legnépszerűbb témák







EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP