Fizess elő
a magazinra!
Mobil menu
OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Bejelentette megújult reggeli kínálatát a Danubius Hostels: színes a paletta!

Papdi László a Danubius Hotels F&B igazgatója az elmúlt egy évben számos innovatív megoldást és új termékkínálatot vezetett be a Danubius Hotels szállodáiban. A szakember most bemutatta a szállodalánc megújult reggelijét és a háttérben húzódó gasztronómiai koncepciót. A helyi beszállítók termékei mellett egészségtudatos ételek, kézműves termékek, gluténmentes kínálat is várja a Danubius Hotels vendégeit a reggelizőasztalokon.

Papdi László 2024 februárjában érkezett a Danubius Hotelshez.  Az elmúlt egy évben számos újítást vezetett be csapatával a gasztronómia területén. A szakember célja az éttermi szolgáltatások minőségi fejlesztése volt. A legnagyobb kihívást az ország különböző pontjain található szállodák eltérő szolgáltatási palettájának megújítása jelenti, hogy azok olyan kínálatot nyújtsanak, amivel önálló márkaként is sikeresek lehetnek a piacon, ugyanakkor optimalizálják a láncszintű gondolkodásból adódó hatékonyságot. 

„Büszke vagyok az elmúlt egy év munkájára a csapatom teljesítményére. A megújult sztenderdek lehetővé teszik, hogy hogy minden szállodában egységes elvek és minőségi szempontok szerint történjen a vendégek kiszolgálása. Az új gasztronómiai irányok mellett sikerült fenntarthatóbbá is tennünk a működésünket” - mondta el a vezető.

PapdiLászló_DH reggeli.jpg

Kezdjük a reggelivel!

Melyik étkezés befolyásolja leginkább a napi energiaszintet és közérzetünket egy utazás során?

A Danubius Hotels vendégei is úgy gondolják, hogy a reggeli kiemelten fontos a napi aktivitásokhoz és a jó közérzethez is hozzájárul. Ennek szellemében a szállodalánc 2025 márciusától átalakítja reggeli kínálatát. A kitűnő pékáru, a minőségi, magyarországi üzemben készült vaj, a tudatosan étkezőknek szánt termékek, a narancslé és a kávé minősége adja a gerincét a megújult reggelinek.

„A Danubius Hotels 2024 őszén kutatást végzett budapesti szállodáiba érkező külföldi vendégei körében. Kiderült, hogy a legfontosabb étkezésnek a reggelit tartják, ezért kiemelt figyelmet fordítanak a szállodai kínálatra. Az értékelt termékcsoportok közül vendégeink a minőségi pékáru, a kávé és a reggeli narancslé mellett a helyi ízeket, alapanyagokat tartották a legfontosabbnak. Papdi László fejlesztései, a gasztronómiai kínálatunk kibővítése, harmonizálnak a kutatásunkban megtudottakkal” - mondta el Fabriczki Petra, a Danubius Hotels kommunikációs igazgatója.

„Vendégeink elvárásait olyan élményelemekkel tudjuk felülmúlni, amik segítik a tudatos választásaikat és nem kell kompromisszumot kötniük például a mentesség kapcsán sem. Vendégélmény fókuszú filozófiánk feltételezi a minőségi pékárut, a kitűnő kávét és a helyi termékeket. Annál is inkább fontos ez, mert a kutatásból az is kiderült, hogy a Budapest iránt érdeklődő utazók, ha egyszer eljöttek városunkba, biztos, hogy vissza szeretnének térni.”

DH-reggeli1.jpg

Gluténmentes termékek

Papdi László és csapata elsőként, reagálva a vendégigények változására, a Danubius Hotels szállodáiba bevezette a gluténmentes pékáru választékot. Minőségi, hazai manufaktúra, a Serfőző Gluten Free Bakery gluténmentes termékeit választották a szállodák reggeli és rendezvénykínálatába. Serfőző Márti alapító tulajdonos tíz éve van jelen a piacon gluténmentes termékeivel, melyek közül többféle - édes és sós változatban is - a Danubius Hotels minden szállodájában elérhetőek.

DHreggeli2.jpg

Danubius Hotels süteménykínálat

László az elmúlt év egyik legjelentősebb fejlesztésnek a Danubius Hotels szállodai éttermeiben, kávéházaiban vendégeket csalogató süteménykínálat kialakítását tartja. A kreatív tervezés és a megvalósítás Rezneki Zoltán, a Danubius Hotels központi cukrászatának vezetőjének munkáját dicséri.

„Hosszú termékfejlesztés előzte meg a munkát, 14 új sütemény került a vitrinbe, laktózmentes és egyéb allergénmentes választékban. A DanubiusHotels vendégei így bármelyik szállodánkban is járnak, kérhetik kedvenc süteményüket” - teszi hozzá a szakember.

DH_serfozo_glutenmentes_portre.jpg

Környezettudatosság

A Danubius Hotels kiemelt törekvése, hogy fenntarthatóvá tegye működését, ennek egyik stratégiai területe az éttermi részleg. „Környezettudatos gondolkodás egyik fő fókusza az étel- és alapanyagpazarlás lehetőségének minimálisra csökkentése. A reggeli átalakítása is ebben a szemlelétben folyt. A digitális fejlesztések is mind azt segítik elő, hogy tudatosan tervezhessük a mennyiségeket. A helyi beszállítók termékei pedig alacsony szinten tartják a termékek ökológiai lábnyomát” - mondja el Papdi László, F&B igazgató.

A reggelin túl…

A szállodalánc célja, hogy a szállodák tovább erősítsék a helyi, minőségi termelőkkel, partnerekkel kialakított kapcsolatokat. A fenntarthatósági szempontok mellett a vendégek igényeinek kedvezve, a helyi, szállodai kínálat megteremtését is elősegítve tervezett lépéseket tesznek a vendégélmény fokozására.

2025. március 17. 14:56

CÍMKÉK:


hirdetés
hirdetés


Legnépszerűbb témák







EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP