hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Farsangi boszorkány

Alig egy-két óra alatt összedobhatjuk kis boszorkány jelmezét, mivel csak pár kellék kell, átalakuláshoz. Nagyon hálás dolog olyan szereplő bőrébe bújni, akinek számos jellegzetessége van.

A boszorkánnyal is ez a helyzet, hiszen ott a kócos haj, a nagy orr, a rendetlen ruha és az elhagyhatatlan „közlekedési eszköz”, a söprű. Ha ezen még egy fekete macska is üldögél, akkor az már maga lesz a tökéletesség. Ráadásul az is könnyíti a boszorkány ruhatárának kiállítását, hogy most erény, ha az kicsit foltos, szakadt és hosszú. Elő tehát anyu vagy nagyi régi, bő szoknyájával, de felkereshetjük a használtruha-boltokat is, ahol kincseket találhatunk fillérekért! Vágjunk bele bátran az ollóval, rojtozzuk ki, de semmit se dobjunk ki belőle, mert például a levágott derékrészt – szintén bevagdosva és megszaggatva – a gyerek vállára tehetjük. A rafiahajhoz nem kell ám paróka, annál sokkal egyszerűbb a helyzet. Elég csak hajráfra erősíteni a szálakat, a kendő úgyis mindent eltakar. A rafiát akkor is bedobhatjuk, ha nincs kéznél használt söprű. Csak kössünk belőle jó csomót egy bot végére, és készen is vagyunk. A söprűre ültethetünk macskát, amit lehet, hogy csak ki kell hoznunk a gyerekszoba plüssállatai közül, de ha nincs „készleten”, fekete anyagból mi is készíthetünk egyet. A smink a banya esetében csöppet sem szokásos, mert a fekete vagy barna szemceruzát most szemöldökvastagításra és bibircsókrajzolásra használjuk. Az orrával is törődnünk kell, mert valószínű, hogy nem elég nagy és kampós. Papírból vágjuk ki a a magazin mellékletében megadott formát, fessük ki, és kalapgumival rögzítsük a kendő alatt. Mikor a ruhadarabokat válogatjuk, figyeljünk arra, hogy legyen közöttük élénk szín is, például a szoknya foltjai, a póló vagy a fejkendő és a harisnya. Banyaság ide vagy oda, a gyerekek szerencsére nem tudnak kibújni a bőrükből, és a széles mosolyt nem felejtik, amitől inkább vicces, mint félelmetes lesz ez a jelmez.

A magazinban további mesék ihlette jelmezt mutatunk. A középkori lovag, a sárkány és a bájos hercegnő öltözetét hasonlóan egyszerű módon készíthetjük el, egy-két órai munkával.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Halloweeni boszorkák

EGYÜTT A CSALÁD
Lego jelmez farsangra


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP