hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Újítsd meg régi táskáidat: fess, hímezz, varrj

Régi táskáidra is ráfér egy kis megújulás. Hímezz rá virágokat vagy fess rájuk szívecskét, és egészen újhatásúvá válik kedvenc kiegészítőd. Inspirálódj cikkünkből!

Dobd fel a vászontáskát

Dekoráld ki a saját vászontáskáidat vagy készíts egy szép darabot anyukádnak! A bevásárlás is sokkal élvezetesebb lesz, ha a megvásárolt árukat ebbe pakolod. Egy szív alakú sablonra lesz hozzá szükséged: tedd rá a táskára és szivacsecsettel varázsolj rá színes pöttyöket. Már így is jól néz ki, de a dekorálást folytathatod tovább is, ragasztófátyollal tegyél rá betűket. Kattints ide és megmutatjuk a teljes folyamatot!

4104.1280x720.jpg

Hímezz virágokat

Ha szereted a virágokat, és nem csak tavasszal gyönyörködnél bennük, akkor hímezd őket a táskádra! Farmeranyagon remekül mutatnak a sárgás, rózsaszínes árnyalatok. A motívumokat te magad is megrajzolhatod, de ha szükséged lenne sablonra, azt is letöltheted oldalunkról. Kattints ide a részletekért!

3628.1280x720 (1).jpg

Népi motívumok

Divatnak számít népies elemekkel gazdagítani a ruhákat, kiegészítőket. Vedd elő a fiókból a régi hímzett kézimunkákat és dekoráld ki vele a táskádat. Illeszd rá a darab előlapjára és varrógép segítségével rögzítsd hozzá. Ha kíváncsi vagy az elkészítés részleteire is, kattintsd ide és olvasd el cikkünket!

4131.1280x720.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


KIEGÉSZÍTŐK
Róka-móka


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP