hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Alkoss gyöngyökkel: készíts velünk nyakláncot, medált és gyűrűt

A gyöngyfűzés és gyöngyhímzés igazán relaxáló tevékenység, csak egy icipici kézügyesség kell hozzá. Cikkünkben most három kézzel készült ékszert mutatunk, válaszd ki a neked tetszőt és próbáld ki!

Flamingós nyaklánc

Vidám, nyári és nagyon trendi: ezt a flamingós nyakláncot mindenképp el kell készítened! Rózsaszín filcből vágd ki a madár testét, majd hímezd ki gyöngyökkel: a szárnyának a vonala, a csőre és a szeme legyen fekete, a többi rózsaszín. Ezután fűzd fel a lábait, majd rögzítsd hozzá a láncot. Az elkészítés folyamatát itt találod!

855.1280x720.jpg

Szerencsehozó medál

Ezzel a medállal tuti szerencséd lesz! Rajzolj egy négylevelű lóherét, vagy ha találsz igazit, azt is kipréselheted. Ragaszd az üveglencséhez, majd tegyél alá dekorgumit. Zöld filcből vágj ki egy nagyobb kört, erre helyezd rá a lencsét. Varrd körbe gyöngyökkel, és haladj körbe többször úgy, hogy az üveg már ne tudjon kiesni. Hímezd körül láncöltéssel a gyöngyös foglalatot, vágd körbe, majd varrd hozzá egy ugyanilyen méretű filckoronghoz. Ha elakadtál, kattints ide korábbi cikkünkért!

3154.1280x720.jpg

Peyote-gyűrű

Peyote-technikával élmény a gyöngyfűzés, hiszen gyorsan elsajátítható, és semmilyen különleges eszköz nem kell hozzá. Kezdd egy kis gyűrűvel - így könnyen begyakorolhatod a páros peyote-fűzést, utána pedig nekiállhatsz akár a bonyolultabb karkötőknek is. Ha szeretnéd elkészíteni ezt a csodaszép ékszert, kattints ide a részletekért!

1486.1280x720.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÉKSZEREK
Gyöngy kvíz

ÉKSZEREK
Olvadó gyöngyök


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP