hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ajándékok ünnepi ruhában

Egy ötletes csomagolás még a legkisebb, legszerényebb ajándékot is egyedivé, ünnepélyessé teszi. A megajándékozottnak egyúttal azt is sugallja, hogy szeretettel, csak neki készült a meglepetés.  

Manapság már számtalan, szebbnél szebb, készen kapható csomagolópapír közül válogathatunk, bármilyen ünnepről is legyen szó.  Ezek jó alapot adhatnak a további díszítéshez. Tartsuk azonban szem előtt, hogy a mintás papírokhoz leginkább az egyszínű kiegészítők, szalagok illenek, nehogy a csomagolás túldíszítetté váljon. Vannak, akik az egyszínű, natúr csomagolóanyagokat kedvelik jobban. Ezek lehetnek barna vagy fehér színű papírok, amiken szépen mutat például egy kisebb bukszuságacska vagy fenyőtoboz.

Jól illenek hozzájuk a természetes anyagú szalagok és díszek, ugyanakkor meglepően elegánssá is válhatnak egy kis csillogástól. A natúr színű papír és a nyomott, festett arany díszítés első ránézésre talán nem összeillőnek tűnhet, ugyanakkor mégis ünnepélyes és könnyed hatást kelt.

A csomagok díszítéséhez rengeteg, otthon is megtalálható alapanyagot és eszközt használhatunk, csak a kreativitásunkat kell bevetnünk hozzá. Nézzünk körül a gombosdobozban és szalagos fiókban, vegyük elő az albumkészítéshez használatos mintavágó ollóinkat, lyukasztóinkat, mintás ragasztószalagokat és pecséteket. Ne feledjük szinte bármiből lehet csomagdekoráció, még akár a sütikészítéshez használt kiszúróformából is.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

GYEREKSZOBA
Babaház a gitárban

EGYÜTT A CSALÁD
Pingvinek a fa alá


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP