hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Karácsonyi ötletek gyerkőcöknek

Dekoráljátok ki a lakást együtt a kicsikkel! Elő a csillogó papírokkal, strasszokkal és szalagokkal és máris keződhet az alkotás!

Ezekhez a fenyőkhöz a hármas számot kell jól megjegyezned, mert mindegyik fát három oldalból ragaszthatod össze, és mindegyik oldal háromszintes. Vágd ki a neked tetsző scrapbook papírokból a háromszögeket, alulról fölfelé egyre kisebbeket. Ezekből készíts három sík fenyőt, hajtsd meg hoszszában a közepüket és ragaszd öszsze csillag alakban. A gyerekekkel tetszés szerint kombinálhatjátok a papírok színeit, mintáit egy-egy fán belül is, így igazán változatos fenyőerdőtök lesz. 

_MG_5152_OK.jpg

Itt a téli sportok ideje! Helyes motívum lehet korcsolyából, szánkóból is, és hogy megadhasd az ünnepnek azt, ami kijár, vedd elő a csillámos és aranyszínű papírjaidat. Játékosan karakteres díszek lesznek belőlük. Az aranyos kartonpapír a korcsolya és a szánkó fém részeihez kiválóan megfelel majd, és egy-két ragasztott strasszkő, vékony szalag is jól jön a dekoráláshoz.

Hozzávalók • csillámos papírok • rózsaszín, barna és aranyszínű karton • törtfehér csipkeszalag • világos és sötét rózsaszín strassz • keskeny ciklámen és világosbarna szalag • ceruza, olló, ragasztó • ékszerragasztó • mintavágó olló

KZ_0274.jpg

Akár kori, akár szán, semmi más nem kell hozzájuk, mint papír. A korcsolya- és szánkótalpakat az aranyból, a csomagokat és a korcsolyacipőket a csillámos kartonokból vágd ki, de ezeket duplán és tükrözve. Ragassz össze két-két cipőt vagy szánkót színoldalukkal kifelé úgy, hogy közéjük fogod alul a korcsolyaélt, illetve a szántalpat és felül egy akasztót. A cipőszárra vágj mindkét oldalra mintavágó ollóval színes papírcsíkokat, és kevés csipkével együtt ragaszd a helyükre. A fűző ciklámen szalagból legyen – középen kettéhajtva ragaszthatod fel mindkét oldalra. Végeikre kerüljenek strasszok, felülre pedig masni.

_MG_6987_OK.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


ÚJDONSÁGOK
A dekoráció ünnepe!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP