hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ünnepi teríték

Készülj fenyőfás dekorációval a karácsonyi vacsorára!

A lakáskultúrában manapság egyre gyakrabban láthatod, hogy az anyagokat a maguk eredeti, természetes nyerseségükben vállalják fel. Így a fa ebédlőasztalnak a megszokott fehér abrosz nélkül is helye van az ünnepi terítésben. Díszítésként készíts alkalmi, papír alátéteket, melyek a fa alapon mutatósak lesznek. Gyorsan haladsz, ha karácsonyfamintás lyukasztót használsz hozzájuk. Azért, hogy egy kis dinamikát adj a dolognak, nagyítsd fel a fenyőfaformát, és ezeket is beillesztheted a kisebbek közé. A papírválasztásnál érdemes a zöldnek több árnyalatában gondolkodnod. Mindez apróságnak tűnik, de a részletek finomsága jót tesz a minőségnek, amit ez az ünnep igazán megérdemel.

Hozzávalók terítékenként

• 1 db zöld, tűpettyes scrapbook papír  fenyőfás formalyukasztó • fenyődeszka, 12×12 cm • 4 db fagolyó, Ø 5 cm • piros, pöttyös partigyertya • körző  olló • cellux • melegragasztó

KZ_8607_OK.jpg

Egy, a formalyukasztóval kivágott fenyőt fénymásolóval nagyíts fel két méretben, és vágd ki papírból sablonoknak. Az alátétekhez vágj korongokat (Ø 30 cm) a scrapbook papírokból. A leeső részekből, valamint a plusz ívből lyukassz fenyőfaformákat, és vágj a sablonokkal is fenyőket.

A többi fázisért kattints a képre!

Fordítsd fonákoldalára a korongot és a kis fenyőket is, majd celluxdarabokkal rögzítsd azokat az íves szélhez. Az asztal közepét borítsd fenyőágakkal és sok mécsessel vagy izzósorral. A minimalista adventi koszorúhoz a fenyődeszka négyzetre melegragasztóval rögzítsd a négy hatalmas fagolyót, majd szúrj bele vékony partigyertyákat. Bújtass a golyók közé némi örökzöldet, hogy oldd kicsit a geometriát.

Szalvétagyűrű gyorsan

KZ_8595_OK.jpg

Az alap egy háztartási papírhenger. Vágj belőle sniccerrel 3 cm széles gyűrűket. Ragasztózd be, és tekerj rájuk szorosan pékzsinórt, de félúton húzz fel egy kis karácsonyfagömböt a zsinórra. Ha igazán gyorsan akarsz haladni és a ragasztó száradási idejét megspórolnád, használj melegragasztót.

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Quilling karácsonyOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP