hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

3 szuper öltet anyák napjára gyerekeknek

Készíts ötletes csomagolást a cserepes virágoknak.

Tortacsipkével

A kaspót borítsd be csomagolópapír-palásttal és rögzítsd kétoldalú ragasztószalaggal. Az alja mentén vágd körbe pontosan, felül dekorollóval mintázd. Úgy lesz mutatós, ha a papír kissé túllóg a kaspó peremén. A tortacsipkéből vágott csík lyukaiba úgy fűzz hosszabb szaténszalagot, mintha végigfércelnéd. Fogd körbe a papírral a kaspót és köss masnit a szalagból.

KZ_8395.jpg

Táncoló szívekkel

Csomagold be a kaspót rózsaszín, önmagában mintás papírba, az alján túllógó részt hajtsd alá és ragaszd le. Vágj a glitteres kartonból 5x10 cm-es téglalapokat, hajtsd félbe mindegyiket és ragassz az egyik belső oldalukra kétoldalú ragasztószalagot.

KZ_8404.jpgHa lehúztad erről a védőfóliát, egy drótszál egyik végét bele tudod ragasztani. Simítsd rá a papír másik felét, és alaposan nyomkodd össze. Szabadkézzel ollózd ki a szívformát. Amint készen vagy 10-12 szállal, dekortapasszal rögzítsd a kaspóra. Hogy biztosan tartson, tekerd körbe néhányszor szorosan a kaspó alsó részét a tapasszal.

KZ_8270_arnyek.jpg

Kreppszoknyában

Ünneplőbe öltöztetheted a cserepes virágot, ha krepp-papírt fodrozol a kaspójára. A tekercsből (anélkül, hogy kitekernéd) vágj le egy 4 cm széles darabot, ezt ráncolva nyomkodd bele a kaspó belsejébe simított kétoldalú ragasztócsíkba.

KZ_8411.jpgA külsejére olyan széles kreppcsíkot vágj, mint a kaspó és a felső fodor magassága együtt. Ha felragasztottad, fogd körbe szaténszalaggal.

KZ_8391.jpg

Ha más nincs kéznél, egy szép, mintás szalvétát is megfelelő csomagolássá változtathatsz.

Legnépszerűbb témák


GYEREKEKKEL
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP