Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Borosdugók palack nélkül

A dugóhúzást kísérő hang mindenkivel tudatja, hogy a kis parafa henger dolga lezárult. Ebbe a remek természetes alapanyagba azonban még jó néhány kreatív lehetőség szorult.

Szabadítsd ki a bennük rejlő dekorációt, használati tárgyakat és más kis kiegészítőket is! A régebbi, kissé megviselt darabokat könnyen felújíthatod félbevágott parafa dugókkal. Melegragasztó segítségével fedd be teljesen az oldalakat, a tetőre pedig vágj szeleteket. Ezeket alulról kezdve, zsindelyszerűen ragaszd fel. Csinosíthatsz az etetőn, ha még a deszka szélét is eltakarod fél vagy egész szeletekkel. Most már csak magvakkal, termésekkel kell megpakolnod, és jöhetnek a tollas vendégek.
parafadugó, újra hasznos,madáretető,Egy termetes pezsgősdugónak még feje is van, amiből helyes kislány buksit készíthetsz. Fesd le fehérre, rajzolj rá szemeket, szájat, és puha kötőfonalból köss össze sok szálat, amit ragassz a fejtetőre. Ebből a pamuthajból masnikkal köthetsz copfokat. A kislány teste a dugó többi részéből lesz, és csak egy kis maradék vászon kell hozzá. Ragaszd rá, mint egy ruhácskát, és fogvájóból szúrj be két lábat is. A cipőkhöz vágj félbe egy dugószeletet. A magazinban további ötleteket találsz, mi mindenre használhatod még a dugókat.hirdetés


Legnépszerűbb témák


ÚJRAHASZNOSÍTÁS

MENTSD MEG A FÖLDET!
Műanyag állatok új élete
MENTSD MEG A FÖLDET!
Ötletek kupakokbólEZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
5+1 ötlet parafadugóból
MENTSD MEG A FÖLDET!
Diy ötletek parafadugóból

ÚJRAHASZNOSÍTÁS
Borosdugók palack nélkül


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP