12 darabos virágtündér kollekció


(+ szállítási költség 700 Ft) A nagy sikert aratott 2012-es naptárunk képei immár megvásárolhatóak. A vastagabb papírra nyomott reprodukciókat akár be is keretezheti és díszítheti velük otthonát.

2010-es évfolyam


Lepje meg barátnőjét vagy saját magát a Praktika magazin 2010-es számaival!

Apró kövek művészete


A könyv a mozaikkészítés alapanyagai és eszközei mellett több mint 15 tárgyon keresztül mutatja be a tervezés, a különböző kirakási módok és a fugázás fogásait.

Varázslatos díszek, mesés tárgyak


Öltöztessük ünnepi díszbe otthonunkat a több mint 40 elragadó, inspiráló ötletet tartalmazó gyűjtemény segítségével.

Napsugaras otthon


A Tilda-sorozat legújabb kötete segít abban, hogy napfényessé, vidámmá varázsoljuk otthonunkat. ezen tárgyak fantasztikus gyűjteményével.

2009-es évfolyam


Lepje meg barátnőjét vagy saját magát a Praktika magazin 2009-es számaival!

Praktika mackó


Plusz postaköltség: 950 Ft (egy árucikk postai szállítással történő vásárlása esetén, amely több termék vásárlása esetén emelkedhet). Aki szeretné a gyermekét, unokáját, szeretett ismerősét vagy akár önmagát egy különleges, saját kezűleg varrott mackóval meglepni, az a mackó elkészítéséhez szükséges összes hozzávalót a bundának való szőrmétől kezdve a szemecskékig megtalálja az egységcsomagban.

Dekupázs mintaív


Plusz postaköltség: 280 Ft (egy árucikk postai szállítással történő vásárlása esetén). A 2007 októberi Praktikában közölt egyedi, művészek által tervezett mintákat tartalmazó dekupázs papír önállóan is megvásárolható.

Kreatív ötlettár - Barátságos otthon


A kiadványban ötletek színes palettáját találjuk otthonunk minden helyisége számára, amely így melegséget árasztó, barátságos otthonná változik.

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION