Apró kövek művészete


A könyv a mozaikkészítés alapanyagai és eszközei mellett több mint 15 tárgyon keresztül mutatja be a tervezés, a különböző kirakási módok és a fugázás fogásait.

Varázslatos díszek, mesés tárgyak


Öltöztessük ünnepi díszbe otthonunkat a több mint 40 elragadó, inspiráló ötletet tartalmazó gyűjtemény segítségével.

Napsugaras otthon


A Tilda-sorozat legújabb kötete segít abban, hogy napfényessé, vidámmá varázsoljuk otthonunkat. ezen tárgyak fantasztikus gyűjteményével.

Dekupázs mintaív


Plusz postaköltség: 280 Ft (egy árucikk postai szállítással történő vásárlása esetén). A 2007 októberi Praktikában közölt egyedi, művészek által tervezett mintákat tartalmazó dekupázs papír önállóan is megvásárolható.

Kreatív ötlettár - Barátságos otthon


A kiadványban ötletek színes palettáját találjuk otthonunk minden helyisége számára, amely így melegséget árasztó, barátságos otthonná változik.

Az üvegfestés titkai


Huszonkét eredeti és ötletes tárgy készítése lépésről lépésre. A tárgyakkal otthonunkat díszíthetjük, vagy ajándékba adhatjuk azokat a legkülönfélébb alkalmakra.

Decoupage


A papírdíszítés művészete 25 gyönyörű tárgyon. A decoupage szépsége abban rejlik, hogy bárki kipróbálhatja, és még a legegyszerűbb motívumokat felhasználva is valódi kincseket alkothat.

Kreatív otthon


A gazdagon illusztrált könyv több mint 90 tárgy elkészítését mutatja be a decoupage, a csempemozaik, a dekorfestés, a képkeretezés, a gyöngyfűzés, a stencilezés, a batikolás valamint a textilfestés területén.

A mézeskalács készítésének kiskönyve


24 újszerű, gyönyörű mézeskalács figura receptje - nemcsak karácsonyra!

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION