Ünnepi alkalmakra


A nagy családi eseményeket májusban már végre a szabadban tarthatjuk meg, ami jól jön, hiszen megszaporodnak az esküvők, jönnek a keresztelők és egyéb ünnepi események.

esküvő, keresztelő, születésnap, ünnep, tortacsipke, dekoráció

A papírcsipke, ez az áttört mintájú, finom matéria légies hatásával illik életünk megható, örömteli pillanataihoz, használjuk hát ki előnyös tulajdonságait és készítsünk dekorációkat belőle az ünnepre. Többféle színben, formában és méretben kapható, emellett olcsó alapanyag, vágni, ragasztani, sőt térben formázni is lehet. Esküvőre választhatunk az klasszikus fehér szín mellé egy kiegészítő, halvány tónusú színt, például a lila árnyalatait. A vendégfogadáshoz készítsünk köszöntő táblát és girlandot, az asztalon lévő emeletes kínálót díszítsük néhány helyen csipkével, máris ünnepélyesebb lesz a hatás. De csavarhatunk belőle egy mozdulattal köszönőajándékot tartalmazó tölcsért, és szerepet kaphatnak a kis csipkék a teríték többi részénél, például a szalvétagyűrűnél és pohárjelölőknél is.

esküvő, keresztelő, születésnap, ünnep, tortacsipke, dekoráció

Születésnapra is is elsőrangúan megállja a helyét a díszes tortapapír. Mi színes változatot képzeltünk el erre az alkalomra,  a halványzöld és a dohánybarna szépen kiegészítik egymást. Díszíthetnek ültető kártyát, menükártyát és az icipici ajándék bonbon kosárkája is lehet belőlük.  Keresztelőkor kapjanak a kislányok rózsaszín, a fiúcskák világoskék tortacsipkés dekorációt. A keresztelőgyertyájukra szabjunk tortacsipkéből cseppfogót, de a fényképalbumuk scrapbook oldalaira és a különböző képkeretekre is kerülhet belőlük. A lehetőségek száma végtelen, a színes kis csipkéket fantáziánk szerint rengeteg célra használhatjuk.  A Praktika májusi számában részletes leírásokkal és sablonokkal segítjük az ünnepi dekorációk elkészítését.

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Kényeztető levendula fürdősó
Egy illatos, forró fürdő sokat segíthet, hogy kipihend a nap fáradalmait, főleg,...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
Diy kaktusz nyárra
Ha nem épp a kedvenc hobbid a kertészkedés, és a szobanövények sem bírják sokáig...
Dinnye tolltartó nyárra
Készítettél már patchworkkel valamit? Itt az idő kipróbálni magad ebben a különleges...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION