hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Nemezelt tündérek

Bájos, leheletfinom tündérkék szállnak ki Szabó-Fülöp Diána kezei közül. Pillants be az alkotó varázslatos, pihe-puha világába!

"Keramikus és művész tanári végzettségem van, de amikor édesanya lettem, mindkét szakmám „parkolópályára” kényszerült. Az alkotás korábban annyira a mindennapjaim része volt, hogy fogalmam sem volt róla, mennyi pozitív hatással van rám. Az otthon töltött idő alatt viszont gyorsan egyértelművé vált, hogy mennyire hiányzik, és hogy a saját, rövidke „én-időmben” ebből töltekezhetek leginkább. 

Kattins a többi képért!

Ekkor talált rám a tűnemezelés, mert nagyon kevés eszközzel, egy zsebkendőnyi helyen is tudtam általa alkotni, gyakorlatilag bármit. Lányos anyukaként persze az első művem egy balett cipellős tündér figura volt és azóta is az emberi alakok vonzanak leginkább.

Illaberek név alatt az óta számos tündérem és teremtményem született, de valódi, hús vér személyekről, családokról és készítek térbeli gyapjú képeket, egyedi figurákat.

IMG_0978k.jpg

Fantasztikus érzés, hogy az alkotásaim által másoknak is örömet szerezhetek és hogy ennyi kedves, szeretetre méltó embert ismerhetek meg általa! Számomra EZ a legnagyobb ajándék!"

 

CÍMKÉK: gyapjú tündér


hirdetés


Legnépszerűbb témák


TI KÜLDTÉTEKhirdetés

EZT IS Ajánljuk

TI KÜLDTÉTEK
Bájos textilképek

ÉKSZEREK
Nemeztermések
EGYÜTT A CSALÁD
Manócskák gyapjúruhában


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP