Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Csodás ékszerek gyöngyből

Katánál a választott hobby mindennapos tevékenységgé nőtte ki magát. Nézz be hozzá!

"Horváthné Pintér Katalin vagyok, Veszprémben élek a férjemmel és két gyermekemmel. Egy öko áruházban  dolgozom és a fennmaradó szabadidőmet szentelem a hobbimnak. Nagyon szeretem a természetet, aktívabb perceimben futni járok a közeli erdőbe, zordabb időben pedig jógázom. Mivel mindig vonzott a természet, így az ásványok is.

A többi alkotásért kattints a képre!

Mint sokan mások, én is ajándékba és saját örömömre kezdtem el ékszereket készíteni úgy nyolc éve. Ásvány ékszerek készítésével kezdődött a szerelem, ezt kombinálom gyöngyökkel, dróttal.  Az ásványok egyedi rezgési energiájukkal hatnak a szervezetünkre, hiszem, hogy a színükkel a lelkiállapotunkat is befolyásolják.

DSC03774.JPG

Az ékszerkészítés nekem a színekkel való játékot jelenti, szeretem az élénk, karakteres színeket. Teljes kikapcsolódást és feltöltődést jelent egy-egy ékszer megtervezése és elkészítése.

Nehéz kiemelni kedvenc technikát, de talán a gyöngyhímzés áll hozzám a legközelebb. Ezeknél az ékszereknél valódi bőr alapra hímzem az ásványokat és gyöngyöket. Nagyon aprólékos és időigényes munka. A fantáziámra bízom a mintát, teljesen szabálytalan formák kerülnek ki a kezeim közül. Mostanában  fedeztem fel a kumihimó technikát, úgy érzem ez is nagy szerelem lesz. Különösen nem követem az aktuális trendet, igyekszem egyedit készíteni. Fontos, hogy mindenki megtalálja a saját stílusát, mert az a névjegye. Ez szerintem az ékszer készítésénél és viselésénél egyaránt fontos. 

DSC03909.JPG

A hazai ékszerkészítők közül talán Budai Kata munkái vannak rám nagy hatással, minden ékszere egyedi és különleges."

Kata további munkáit ITT találod.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ÉKSZEREK
Diy ékszertartó
TI KÜLDTÉTEK
Varázslatos gyöngyökOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP