Jégpálya az asztalon


Minden gyerek előtt itt a lehetőség, hogy kipróbálja, milyen érzés pingvinnel korcsolyázni, persze csak játékból. Ez a program ugyan különleges, de mégsem kell hozzá speciális felszerelés vagy helyszín.

Csak le kell ülni az asztal mellé, és néhány óra alatt összeállhat a szabadtéri, mini korcsolyapálya. Ezt most igazán nevezhetjük műkorcsolyázásnak és műjégnek! Az ilyen korizáshoz nem kellenek mínuszok, mert a résztvevők kartondobozra ragasztott fényes papírpályán csúszkálnak, és egy kis mágneses segítséggel siklanak a csillogó papíron.

Trükkösen mozdulnak meg, amihez a gyerekeknek be kell nyúlni a doboz belsejébe, a két szemközti, kisebb oldalon vágott nyíláson át. Kezükben legyen egy-egy mágnes, melyeket a pingvinek alá csúsztatnak, s így a pingvinek a talpukra ragasztott másik mágnes miatt úgy fordulnak, csúszkálnak majd, ahogy csak szeretnék. A korcsolyázóknak elég egy kisebb hűtőmágnes is, de a kezekben az erősebben vonzó, nagyobb a jó, azt megfogni is könnyebb. Amikor felragasztjuk a figurák talpára a mágneseket, figyeljünk, hogy a kézben tartott mágnesekkel egymást vonzó oldaluk legyen kívül. Fémtáblához való, erős mágneskorongokat írószer- vagy hobbiboltokban szerezhetünk be. A pingvineknek saját tervezésű papírsapkát és -kesztyűt is ragaszthatunk. A szabadtéri jégpálya tökéletes illúziójához hozzátartoznak a színes papírházak és a hófödte papírhegyek is, sőt hópaszta és csillámpor is kerülhet a jégtükör köré.

 

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg barátaiddal:
Nyomtatás

EZT IS NÉZD MEG!


Mini növények
Colleen Jordan miniatűr virágdíszeket készít, melyeket gyűrűként, medálként vagy...
Nyaralós album
Kedves Brigitta!Megtaláltam a facebookon is az elérhetőségét, azért regisztráltam...
Milyen festéket válasszak?
Kedves Szakértők! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen festéket használjak ahhoz a táblához,...
Ünnepi scrapbook oldalak
Kedves Brigitta! Látványosabb, élénkebb, mozgalmasabb
10 csodás, tavaszi, virágos ötlet
Hangolódj a közelgő húsvétra csodás, virágos dekorációval. Meríts ötletet a képekből...

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION