A gombák szárát törjük ki, a kalapokat locsoljuk le a citrom levével. A szárakat, a hagymát, a sonkát meg a sajtot vágjuk kis kockákra. A fokhagymát reszeljük le. A paprika húsát vágjuk apróra. A gombafejeket hirtelen süssük meg az olajban, majd szedjük papírtörlőre, és tartsuk melegen. Tegyük a serpenyőbe a hagymát, a paprikát, a gombaszárat, a sonkát, és 5-8 perc alatt pároljuk meg. Vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a fokhagymát, a sajtot, a zöldfűszert és a kissé felvert tojásokat. Ízesítsük borssal, sóval. A tölteléket kanalazzuk a gombafejek felébe, majd fedjük be a másik felével, kissé nyomjuk össze, és kössük át leforrázott snidlinggel. Egy kivajazott tűzálló tálba ültessük egymás mellé a töltött gombacsomagokat, szórjunk közéjük néhány zsályalevelet, és előmelegített sütőben 10 perc alatt süssük készre.
fotó:henisütneked, receptvarázs
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva