HOZZÁVALÓK:
50 dkg füstölt halfilé (pisztráng, busa, afrikai harcsa)
kicsi fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
frissen őrölt bors és szerecsendió
6 dkg vaj
35 dkg krémsajt
só
1-1 csokor kapor és zöldpetrezselyem
A tojáskrémhez:
2 kemény tojás
1 piros húsú paprika
1 kk. mustár
10 dkg vaj
A füstölt pisztrángfilé bőrét Marcsi egyszerűen lehúzza, húsát villával kicsit összetöri. A hagymát apróra vágja, a fokhagymagerezdeket összezúzza, a zöldfűszereket összetépkedi. A 6 dkg vajat és a krémsajtot is hozzáadja, és botmixerrel simára keveri a pástétomot, frissen őrölt borssal és szerecsendióval fűszerezi, megkóstolja, és ha szükséges, sózza. A piros húsú paprikát pici kockákra vágja. A kemény tojást felnegyedeli, aztán a 10 dkg vajjal meg a mustárral botmixerrel krémesíti, sózza, borsozza. Beleforgatja a krémbe a szép, élénk színű paprikakockákat. A mázas cseréptálba kanalazza a pástétom felét, elsimítja rajta a tojásos krémet. A tetejére teríti a többi pástétomot, befedi, és hűtőben tartja tálalásig, hogy kissé megszilárduljon. Kukoricalisztből készült lepényekkel tálalja.
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva