hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Gyümölcsös sorbet

 A friss görögdinnye és menta tökéletes hűsítő finomság a nyári napokra, főleg hideg sorbet-ként vagy fagyiként. 

Ha gyorsan elkészíthető és egészséges édességre vágysz, készítsd el a málnás dinnyés sorbet. 

Hozzávakók: 1,5 dl víz, 15 dkg cukor, 2 szál menta, 75 dkg magozott görögdinnye, 25 dkg málna, citromlé

Egy kis lábosba öntsd a vizet és a cukrot, és kezd hevíteni. Dobd hozzá a mentaágakat is, és addig főzd, míg a cukor teljesen el nem olvad. Ha ez megtörtént, a mentát szedd ki, a szirupot pedig vedd le a tűzről, és hűtsd le.

Rakd turmixgépbe a felkockázott és kimagozott görögdinnyét. Öntsd rá a lehűtött cukorszirupot, add hozzá a málnát, majd addig turmixold, míg teljesen folyékony lesz. Szűrd át a leturmixolt sorbet-alapot és öntsd egy fagyasztóba rakható műanyag dobozba.

Keverd hozzá egy fél citrom levét, és 6-8 órára tedd a mélyhűtőbe, közben pedig nagyjából óránként egy villával keverd át a masszát, hogy kicsit kásás legyen. Tálaláskor málnaszemekkel díszítsd, és szórd meg felaprított friss mentával.

CÍMKÉK: dinnye málna sorbet


hirdetés


Legnépszerűbb témák


hirdetés


hirdetés


EZT IS Ajánljuk

KIEGÉSZÍTŐK
Dinnye tolltartó nyárra

KIEGÉSZÍTŐK
Itt a dinnyeszezon!










OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP