Ez a skandináv országokban népszerű egybesült palacsinta nem kötődik olyan szorosan a fekete cseresznyéhez - sokszor csak citrommal meglocsolva, porcukorral szórva kínálják. A finn iskolákban hagyományosan a csütörtöki menü része, közvetlenül a felesborsó leves után. Ez az állítólag mai napig tartó szokás még a reformáció előtti időkből származik, amikor a pénteki böjtnap előtt tartalmas, laktató ételt kellett enni.
Az elődök bölcsességétől függetlenül ez egy remek menü. Nagy előnye még, hogy rendkívül egyszerű. Különösen érvényes ez a pannukakkura, ami pillanatok alatt összeállítható finomság és bármilyen bogyós gyümölccsel, vagy lekvárral biztos siker, nem csak a gyerekek körében.
A részletes receptet Rakottkert oldalán tudod megnézni. Ha pedig csak szeretsz fotókat nézegetni finomságokról, akkor kukkants be instagram oldalára is.
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva