Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK

Maci a felhők között

Nemezelj és varrj velünk egyedi, léghajós dekorációt a gyerekszobába. Az apró maci nemcsak dísz hanem cuki játék is egyben. A gyerkőccel átélt kalandok után pedig alhat egy jót a léghajó kosarában. 

Vágd ki a kosarat kétszer filcből, vágj rá színben hozzáillő textilt és cikkcakkold rá.  A két filcet fektesd egymásra és apró öltésekkel varrd össze három oldalukat. Két szélébe vastag tűvel húzz kenderzsinórt. 

Vágd ki a felhőt kétszer és szintén cikcakkolj rá egy mintás textilt az egyik felére. Öltögesd össze a két felhőt, a megfelelő helyeken húzd be a kosárból kilógó zsinórok másik felét és csomózd el. Mielőtt teljesen körbeérnél a varrással, tömd ki a felhőt. 

A macihoz még szárazon formázz egy golyót a fejnek és egy ovális formát a testnek. Szappanozd be és először óvatosan simítgasd a felületét, majd ahogy kezd összeállni az anyag, egyre erősebben dörzsölheted, nyomkodhatod a formát. A karoknak, lábaknak készíts hurkát. Kevés szappanos vízzel sodord a két tenyered között a gyapjút. Ha túl nagy, ollóval igazíthatsz rajta. 

Hideg vízzel öblítsd ki a darabokat és hagyd megszáradni. Öltsd össze a test darabjait, filcből vágj füleket és a pocakra szívecskét. Szemnek varrj két kásagyöngyöt, cérnával hímezz orrot és szájat, nyakába köss masnit. 

KZ_8923.jpghirdetés


Legnépszerűbb témák

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi baba
TI KÜLDTÉTEK
Cukiságok filcből
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi mókus

GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK

GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
Robotos ötletek
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
Diy papír dinópark


hirdetés

EZT IS Ajánljuk


TI KÜLDTÉTEK
Romantikus alkotások


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP