Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Mókuslak extrákkal

Varázsoljatok a gyerekekkel és apa kis segítségével egy olyan mókusodút, ahol minden megtalálható, persze a megfelelő méretben. A két falapból készített fatörzslakás berendezéséhez pedig nem pénz, csak sok apróság kell.

Mókuskáéknál egyszerű építkezni. Vágjátok ki a falapból a két főfalat, kenjétek át fapáccal, és szinte már szerkezetkész is a lak. A bejárati ajtóhoz jó választás lesz a fakéreg, ami a pici zsanérral kerülhet a helyére. Az ablakok osztásához a kis gallyakat ragasztópisztollyal tegyétek a helyükre. Itt az idő, hogy a két elemet összecsúsztatva elkezdődjenek az élvezetes finom munkálatok. Ehhez kis cserepek, fakorongok, csuprok, mini dekoralmák, és még sok minden más is jól jöhet. Összeragaszthattok padot, csengőtartót, akaszthattok képet, virágtartót… szabad a választás, ha beindul a fantázia, indulhat az alkotás. 

mókus, odú, lak, mókuslak,játék,

A magazinban részletesen leírjuk, hogyan rendezhetitek be az éléskamrát, a háló- és gyerekszobát, a kertet és azt is megmutatjuk, mennyi minden apró kiegészítőt eszkábálhattok fadarabkákból és maradék anyagokból, hogy otthonosabbá váljon a lak. És persze a mókuscsalád apraja-nagyja elkészítéséhez is adunk segítséget. Az odú berendezése jó program olyan napokra, mikor az időjárás miatt beszorultok a lakásba. Utána pedig kezdődhet a játék. hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

GYEREKEKNEK
Diy nemez mókus
EGYÜTT A CSALÁD
Mókuslak extrákkal
EGYÜTT A CSALÁD
Vándorcirkusz gyerekeknekOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP