Diy kaktusz nyárra


Ha nem épp a kedvenc hobbid a kertészkedés, és a szobanövények sem bírják sokáig nálad, ellenben szívesen kötsz vagy varrsz, ezek a kaktuszok épp neked valók!


Dinnye tolltartó nyárra


Készítettél már patchworkkel valamit? Itt az idő kipróbálni magad ebben a különleges technikában!


Diy porcelán festés


Timit nem sikerült zavarba hoznunk, pedig nem kis feladat elé állítottuk A Praktika műhelyében. A teniszező az ecsetet legalább olyan jól forgatja a kezében, mint az ütőt. Bravúrosan ügyes és pontos mozdulatokkal festette meg a színes mintát a fehér vázára. 


Nyári selyemfestés


Egyre többféle remek színű és jó minőségű selyemfestéket szerezhetsz be a hobbiboltokban, melyekkel profi színvonalon tudsz mintázni. Megmutatjuk a fogásokat, hogy a kikötők vitorlásai díszíthessék a kendődet.

kendő, selyemfestés, nyár


A Riviéra színei


A Côte d’Azur festői tájain elvarázsol a színek kavalkádja, a bájos kisvárosok napsütéstől megfakult házfalai és spalettái.


Papírvirág koszorú


A pasztellszínű papírokból vágott és ragasztott dáliákkal, margarétákkal és bazsarózsákkal borított koszorú friss hangulatot hoz. Kerülhet ajtóra, de a szoba dísze is lehet, és ajándékként megörvendeztetheted vele barátnődet is.


Romantikus minták könnyedén


Ha elbűvölnek a francia, századelős címkék, finomvonalas grafikák, és elgondolkodtál már azon, hogyan lehetne átmásolni ezeket más felületekre, fa- és fémdobozra, füzetborítóra vagy éppen cserépre, akkor kedvedre való lesz ez a technika.

transzfer, oldat,transzferálás,


Készíts magad sablont!


Biztosan találtál már olyan mintát, ábrát, amit szívesen viszontláttál volna az otthonodban a falon, asztal lapján vagy akár egy párnahuzaton.


8 ötlet anyák napjára


Készülsz már az anyák napjára valami kedvességgel? Meríts ötleteket az alábbi képekből!


Hortenzia koszorú


A kertek ékessége és sokak kedvence ez a termetes gömbbé is kiteljesedő virág. Mostantól a városi lakásokban is élvezheted szépségét, ha elkészíted papírból.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION