Diy növényjelölők a kertbe


Jó tudni, melyik ágyásban hajt a saláta, a hagyma és társai – erre szolgálnak az ágyásjelölők. Az egyszerű papírcédulák helyett – kis ügyességgel – saját kezűleg készített jelölőkkel is színesíthetjük a veteményeskertet.


Szuper ötletek kaspó dekorálásra


Meglepően látványos egységet teremthetsz kaspóid és balkonládáid között! Elég egy kis festék vagy csillámpor, hogy teljesen új, trendi tartót kapjanak virágaid. 


A nyár legmenőbb asztaldekorációi


Gondosan kiválasztott tányéralátét vagy abrosz, harmonikus étkészlet, színben odaillő szalvéta – egy szépen terített asztalnál duplán lakunk jól, hisz a lelkünk is megtelik a szépséggel. Egy hangsúlyos asztali virágos kompozícióval pedig mesés hangulatot teremthetsz. Készítsd el magad az asztaldíszt!


Fess sörpadot!


Sablonokkal egyszerűen és gyorsan át tudod alakítani a bútorokat. A kerti partikhoz használt sörpadot is könnyedén felfrissítheted kedvenc színeiddel és mintáiddal.


Festett pizzás tányérok


Ha pizza, akkor rögtön eszünkbe jut a sajt, az olívabogyó, no és persze Olaszország. Miért ne lehetne a tálalás is hasonlóan beszédes? Csak meg kell festenünk az egyszerű lapostányérokat, hogy képeikkel megidézzük a toszkán tájat.


Pillangók színes fémszalagból


A színes, keskeny alumíniumcsíkokból, ha élükre fordítjuk, kacskaringós mintákat is hajlíthatunk. A lágyan hullámzó fémből szülessenek trópusi lepkék, hogy vékony pálcára kötözve díszítsék virágainkat.

pillangó, lepke, kert, fém, alumínium, drót, hajlítás, dísz,


Itató pillangóknak


A virágok finom illatukkal és szép színeikkel magukhoz csalogatják a pillangókat. Ha a közelben egy tálban még vizet is találnak, biztos ott pihennek majd meg, a mi gyönyörűségünkre. A csábító lepkeitatókra most mutatunk néhány stílusváltozatot, hogy ki-ki választhasson közülük kertjébe, balkonjára valót.

pillangó, itató, kert, madár, mozaik, tavirózsa, kuglóf forma,


Kosár kertészkedéshez


Az a hobbikertész, aki jártas a kézműveskedésben, még a veteményesben is megtalálja a lehetőséget a kibontakozásra. Egy termetes, fonott kosárba minden belefér, ami csak kell a magvetéshez vagy a palántázáshoz.


Fémdíszek a téli kertbe


Ezüstös testű, tollas madárkákkal és más, színezett függőkkel télen is vidámmá tehetjük a kertet. Díszeink tavaszig kint maradhatnak a levelüket vesztett faágakon, mert nem árt nekik se hó, se fagy – a vékony fémlap jól bírja az időjárás viszontagságait.


Madártorta


Biztosan nagy örömmel fogadják kertünk madarai ezt a nemcsak látványos, de számukra igencsak ínycsiklandozó desszertet, pláne, ha másutt nem jutnak elegendő élelemhez.


TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION