hirdetés

Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Ha egy ideje hezitálsz már azon, hogy színes falakra válts, akkor most adunk egy kis inspirációt. A megfelelő árnyalatokat alkalmazva álmaid otthonát varázsolhatod lakásodból!
A víz alatti világ ihlette a következő dekorációkat: ezúttal halacskákat készítünk többféle technikával. Tartsatok velünk!
Szuper gyereknapi elfoglaltságot ajánlunk: rajzoljatok a gyerkőccel! Ha eddig esetleg nem voltak túl nagy sikereid a rajzzal, akkor se csüggedj, mutatunk három egyszerű, de nagyon cuki állatos ábrát, amit bárki meg tud csinálni!
Még nincs ötleted, mit csináljatok a kicsikkel gyereknapon? Mutatunk négy kreatív ötletet! Csupán néhány gombolyagnyi fonalra lesz hozzá szükségetek és indulhat a móka!
Mindjárt itt a gyereknap és van egy ötletünk, hogyan csalj mosolyt kislányod arcára. Kezdjétek fodrászkodással a napot, ültesd le őt egy székre, készíts elő egy hajkefét és fond be a haját! Az sem baj, ha nem tudsz fonni, a következő három videó segít neked abban, hogy elsajátítsd.

INSPIRÁCIÓ
Vidám motívumokkal festette ki a kórházak falait egy művész
Egy olasz festő évekkel ezelőtt úgy döntött, szeretné egy kicsit megkönnyíteni és vidámabbá tenni a betegek számára a gyógyuláshoz vezető utat, ezért ecsetet ragadott és különféle színes motívumokkal festette át a kórházak egyhangú, komor falait.
AMIGURUMI
Mackófiú és barátnői: cuki amigurumik
Egy kedves olvasónk nemrég meglepett bennünket néhány aranyos fotóval. Kádár Adrienn a Praktika Amigurumi (2019/4-es) különszámából készítette el a kismackót, majd megalkotta annak két mackóbarátnőjét is. Csodaszép munka, gratulálunk hozzá!
hirdetéshirdetés


Fizess elő a magazinra!

A havonta megjelenő Praktika magazin sokféle kézműves technikával készült tárgyat mutat be


hirdetés<
hirdetés


AMIGURUMI


ÖTLETEK
Amigurumi bálna
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi macaron

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi maci
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi hómanó
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi szerencsecica
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP